Mark Zuckerbergista tulee isä – perhetragediat varjostavat onnea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on tehnyt vaimonsa Priscilla Chanin kanssa perhettään koskevan ilmoituksen. Pariskunta on kertonut saavansa perheenlisäystä. Zuckerberg julkaisi vaimonsa kanssa yhteiskuvan, jossa Chan pitelee pyöristynyttä vatsaansa.

Vaikka pari on ikionnellinen tulevasta pienokaisestaan, ovat aiemmin tapahtuneet tragediat varjostaneeet odotusajan onnea. Pariskunta hiljattain paljasti sosiaalisessa mediassa, että raskautta edeltäneet ajat ovat olleet synkkiä. He ovat joutuneet kokemaan keskenmenon aihetuttaman surun ja kärsimyksen kolme kertaa.

Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've…

Posted by Mark Zuckerberg on 31. heinäkuuta 2015

Mark Zuckerberg avautui menettämisen tuskasta ja otti osaa niiden vanhempien puolesta, jotka ovat kokeneet saman. Daily Mail -lehden mukaan Chanin raskauden kehittymistä on seurattu tarkoin alusta alkaen ja lääkärit ovat kertoneet kaiken olevan hyvin. Mark ja Priscilla paljastivat, että heille on siunaantumassa pieni tyttövauva, eivätkä he voisi olla onnellisempia hyvin menneestä raskaudesta.