Heittoistuin ja sänky yhdistettiin – tämä herätys ei jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Colin Furze -niminen keksijä viihdyttää omalla YouTube-kanavallaan katsojia julkaisemalla videoita uusimmista keksinnöistään ja niiden teko- ja testausvaiheista. Uusimpana keksintönään mies teki heittoistuinteknologialla varustetun sängyn, joka herättää sängyssä nukkujan pomminvarmasti.

Monilla aamu-unisilla voi olla hankaluuksia varhaisten herätysten kanssa. Furzea pyydettiin keksimään sellainen herätyskello, johon jokainen tulisi heräämään. Pyynnöstä innostuneena keksijä alkoi kehittelemään sänkyä, jonka runkoon upottaisi heittoistuimen.

YouTube-videollaan Furze demonstroi, miten sänky toimii. Kun herätyskello soi tiettyyn aikaan, sänky heittää nukkujansa lattialle.

Heittoistuimen voimakkuutta pystyy säätelemään, minkä vuoksi mies lentääkin sängystä joka kerta hieman kauemmas. Tällaisessa sängyssä nukkuvan tulee kuitenkin olla tietoinen mahdollisista onnettomuuksista ja vahingoista, joita sängystä heitetyksi tuleminen voi aiheuttaa.