Pikkutyttö pakeni kidnappaajalta – muisti äidin neuvot

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Milwaukeessa asuva perheenäiti saa olla onnellinen siitä, että hänen seitsemänvuotias tyttärensä oli aikoinaan ottanut äidin neuvot tosissaan ja pitänyt ne mielessään. Tyttö yritettiin kaapata omalta pihaltaan tuntemattoman miehen toimesta, mutta onneksi kaappaus jäi pelkäksi yritykseksi.

Milwaukeen poliisi on julkaissut YouTube-kanavallaan turvakameran tallentaman videomateriaalin kidnappausyrityksestä, koska kaipaa ulkopuolisten havaintoja siitä, kuka videolla näkyvä nuori mies mahtaisi olla. Videolla näkyy, miten mies houkuttelee kaksi pikkutyttöä kulman taakse. Mies ottaa yllättäin toisen tytöistä syliinsä ja lähtee juoksemaan.

Tyttö ilmeisesti puree kidnappaajaa, minkä vuoksi hän päästää tytöstä irti ja tyttö pääsee juoksemaan pakoon. Tytön äiti kommentoi Metro-lehdelle, että on aina käskenyt tytärtään potkimaan, lyömään, puremaan ja tekemään kaikkensa, että pääsee tällaisissa tilanteissa pakoon. Äiti ei olisi kuitenkaan ikinä voinut uskoa, että tämä olisi oikeasti tapahtunut oman tyttären kohdalla.