Pikkutyttö pelasti perheensä – upea sankariteko onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti Angela Shymanski oli ajanut autoa, jossa hänellä oli ollut kyydissään viisivuotias tytär Lexi ja poikavauva Peter. Angela oli yllättäin menettänyt auton ratissa tajuntansa ja törmännyt puuhun, minkä jälkeen auto oli suistunut tieltä ja valunut noin 12 metriä pengerrystä alaspäin.

Lexi oli herännyt autosta ja huomannut, että äiti oli ollut tajuttomana. Viisivuotias oli ymmärtänyt, että auto ei näy tielle, minkä vuoksi hän oli irrottanut itsensä turvavöistä ja kiivennyt ylös tielle paljain jaloin. Tyttö sai äidille ja veljelle apua, jota ilman he olisivat luultavasti menehtyneet tai halvaantuneet.

Angela kommentoi Metro-lehdelle ihmetelleensä sitä, miten tyttö on saanut irrotettua itsensä tuossa tilanteessa viisipistevyöstään, jota hän ei ole aiemmin saanut auki omin avuin kuin kerran aikaisemmin.

Lexin pysäyttämän auton ratissa oli sattumalta ollut ensihoitaja, joka osasi auttaa selkänsä murtanutta äitiä ja poikavauvaa tapahtumapaikalla oikein. Nyt koko perhe on kunnossa, mistä kiitos kuuluu todella rohkealle ja neuvokkaalle Lexi-tytölle.