Yritys teki pienille eläimille pieniä liikennemerkkejä – ihana idea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat välillä unohtaa, että kaupungissa ja autoteiden varsilla elää monia pieniä eläinlajeja, joilla on myös yhtä suuri oikeus elää kuin ihmisilläkin. Pienten eläinten päältä ajamista ei välttämättä moni sure sen enempää ja teillä varoitetaankin lähinnä vain sellaisista eläimistä, jotka voivat kokonsa puolesta vahingoittaa autoilijaa.

Liettualainen markkinointi- ja viestintäalan yritys Clinic 212 teki kampanjan, jossa pystytti pieniä liikennemerkkejä Vilnaan. #TinyRoadSign-kampanjan tarkoitus on näyttää ja muistuttaa varsinkin Vilnassa asuvia ihmisiä siitä, että he eivät asu kaupungissa yksin.

Clinic 212 teki pieniä liikennemerkkejä ja suojateitä pienille eläimille. Liikennemerkeissä varoitettiin ihmisiä muun muassa tietä ylittävistä siileistä, kaduilla lentelevistä puluista ja läheisen lammen sorsista. Pienet liikennemerkit kehottavat ihmisiä varomaan ja pitämään silmänsä auki pienten kanssaeläjien varalta, ja ne taitavat saada myös monen kaupunkilaisen suupielet kääntymään ylöspäin.

Clnic 212
Clnic 212
Clnic 212
Clnic 212
Clnic 212
Clnic 212