Gigi Hadid tarjoilee silmänruokaa Calvin Harrisin uudella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gigi Hadid lukeutuu tämän vuoden suurimpiin nousijoihin mallimaailmassa, ja hän onkin ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Nyt 20-vuotias tähti nähdään vastikään suomessakin Provinssi-festivaaleilla esiintyneen Calvin Harrisin uudella musiikkivideolla.

Calvin Harrisin ja Disciples-tuottajatrion How Deep Is Your Love -kappaleen musiikkivideo julkaistiin ensin Tidal-palvelussa ja myöhemmin Youtubessa. Gigi Hadid tarjoaa silmänruokaa videon pääroolissa muun muassa pulahtamalla uima-altaassa bikineissä.

Mallintyöt lienevät Gigi Hadidilla verissä, sillä hänen äitinsä on aikoinaan tunnettu supermalli Yolanda Foster. Gigi seurustelee nykyään Jonas Brothers -yhtyeestä kuuluisuuteen nousseen Joe Nonasin kanssa. Huippumalli tunnetaan myös ystävyydestään poptähti Taylor Swiftin, Calvin Harrisin nykyisen tyttöystävän, kanssa.