Shokki! Muppettien Kermit ja Miss Piggy eroavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmasta on kantautunut viime aikoina yllättäviä erouutisia. Taannoin Ben Affleck ja Jennifer Garner ilmoittivat eroavansa, ja tällä viikolla Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen uutisoitiin lopettavan 13 vuoden avioliittonsa. Erohuhut ovat koetelleet myös Will Smithiä ja Jada Pinkett Smithiä.

Nyt yksi Hollywoodin pitkäaikaisimmista pariskunnista on jälleen ilmoittanut julkisesti eroavansa. Muppeteista tuttu Miss Piggy jakoi Twitter-tilillään tiedotteen, jonka mukaan hän ja Kermit-sammakko eivät ole enää yhdessä.

– Pitkän pohdinnan, pohdiskelevan harkinnan ja harkitsevan kinastelun jälkeen olemme tehneet hankalan päätöksen lopettaa parisuhteemme, Miss Piggy paljastaa monille varmasti shokkina tulevassa tiedotteessa.

Miss Piggy kertoo hänen ja Kermitin työskentelevän edelleen yhdessä televisiossa. Muppetit-tähti kuitenkin toteaa hänen ja Kermitin tapailevan jatkossa muita ihmisiä, possuja ja sammakoita.

Kermit ja Miss Piggy tullaan näkemään ABC-kanavan tuoreessa The Muppets-sarjassa. Komediasarjaa on kuvailtu aikaisempia Muppetteja enemmän aikuiseen makuun soveltuvaksi. The Muppets saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa 22. syyskuuta.