Bad Boys -elokuvat saavat jatkoa – Will Smith päärooliin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smith ja Martin Lawrence tähdittivät vuosina 1995 ja 2003 ilmestyneitä Bad Boys -toimintakomedioissa. Michael Bayn ohjaamat, kovia otteita karttelemattomista miamilaispoliiseista kertovat elokuvat menestyivät aikoinaan hyvin lippuluukulla.

Bad Boys -elokuvat ovat saamassa jatkoa lähes 15 vuotta edellisen osan ilmestymisen jälkeen. Sony-tuotantoyhtiö paljasti alustavan ensi-iltapäivämäärän paitsi Bad Boys 3 -elokuvalle, myös sarjan neljännelle osalle. Kolmannen osan ensi-iltaa kaavaillaan helmikuulle 2017, kun taas neljännen osan olisi määrä ilmestyä vuonna 2019.

Slashfilm-sivuston mukaan sekä Will Smith että Marin Lawrence ovat palaamassa rooleihinsa. Nykyään Transformer-elokuviin keskittyvä ohjaaja Michael Bay ei ole näillä näkymin mukana elokuvan teossa. Muun muassa The Grey ja A-Team -elokuvista vastanneen Joe Carnahanin on huhuttu astuvan jatko-osien ohjaajan tuolille.