F1-tähti Jenson Button ja vaimo huumattiin kaasulla – rikollisille jättisaalis

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Jenson Buttonin ja vaimo Jessica Michibatan loma-asuntoon on murtauduttu kauhistuttavin keinoin. Pariskunta oli huumattu nukutuskaasulla, jotta varkaat pääsisivät taloon sisälle.

Daily Mail -lehden mukaan varkaat olivat päästäneet nukutuskaasua asunnon ilmastointikanavaan. Kun pariskunta oli vaipunut uneen olivat murtovarkaat tunkeutuneet sisään ja varastaneet heiltä arvotavaroita.

Varkaat veivät muun muassa Jessican kihlasormuksen, jonka arvo oli 355.000 euroa. Tapaus sattui pariskunnan loma-asunnolla Ranskan St. Tropezissa. Viranomaisten mukaan nukutuskaasun käyttö murtojen yhteydessä on yleistynyt. Poliisit eivät ole kommentoineet keskeneräistä tutkintaa tarkemmin. Häikäilemättömien varkaiden saaliin arvellaan olevan kokonaisuudessaan jopa 450.000 arvoinen.