Miehellä poikkeuksellinen yllätys vaimolle: ”Olet raskaana!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset tietävät yleensä ennen miestään, että he ovat raskaana. Eräs kahden lapsen isä halusi kuitenkin olla tällä kertaa se, joka saisi tietää uudesta raskaudesta ennen vaimoaan. Vaimo oli aiemmin kertonut, että hänen kuukautisensa ovat hieman myöhässä, jolloin mies päätti toimia heti.

Sam tietää vaimonsa Nian käyvän aina öisin vessassa niin, että hän ei vedä vessaa, koska pelkää herättävänsä lapset. Mies oli oikeassa ja meni vessaan tekemään aamutoimiaan ennen kuin vaimo ehti vetää vessaa. Sam otti pöntöstä pienen näytteen ja asetti sen raskaustestiin. Testiin ilmestyi kaksi viivaa, minkä mukaan Nia olisi raskaana.

Sam liittyi testin tekemisen jälkeen perheensä seuraan aamiaispöytään ja alkoi vihjailemaan Nialle raskaudesta. Sam sai todella yllätettyä vaimonsa raskausuutisilla ja pääsi kerrankin olemaan se, joka tuo ilouutiset puolisolleen.