Poika esti miestä hyppäämästä sillalta – sai upean kiitoksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Humans of Dublin -niminen Facebook-sivusto jakaa hienoja tarinoita Dublinin asukkaista. Erään pojan tarina on saanut paljon huomiota osakseen, koska se kertoo siitä, miten ympärillä olevista tuntemattomistakin ihmisistä tulisi välittää ja pitää silmänsä auki apua tarvitsevien kohdalla.

Jamie Harrington -niminen poika oli ollut menossa ostamaan kioskilta itselleen Gatorade-juomaa. Matkallaan hän oli kävellyt sillan yli ja nähnyt, että sillan kaiteella istuu mies. Jamie oli heti aavistanut, että kaikki ei ole hyvin ja mies on aikeissa hypätä.

Poika oli kävellyt miehen taakse ja kysynyt häneltä varovaisesta, että onko hänellä kaikki hyvin. Pienen suostuttelun jälkeen poika oli saanut miehen tulemaan alas kaiteelta jalkakäytävälle juttelemaan. 45 minuutin juttelutuokion jälkeen mies oli vakuutellut olevansa nyt kunnossa, mutta Jamie oli siitä huolimatta soittanut hänelle ambulanssin, että hän saisi tarvittavaa apua masennukseensa.

Poika ja mies olivat vaihtaneet puhelinnumeroita keskenään, koska poika halusi myöhemmin voida tarkistaa, onko miehellä kaikki hyvin. Jamie sai kolmen kuukauden kuluttua mieheltä puhelun, jossa mies kiitti poikaa siitä, että hän pelasti miehen hengen. Miehen mukaan pojan kysyttyä: ”Are you okay?”, miehen elämän suunta oli muuttunut. Hänen vaimonsa oli nyt raskaana, he ovat saamassa pojan ja poika tullaan nimeämään Jamieksi.

"I was just on my way to the American sweet shop to buy some Gatorade, when I saw this guy in his 30s sitting on the…

Posted by Humans of Dublin on Monday, August 3, 2015