Uutuusfarkut lataavat iPhonen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelimien lataamiseen on keksitty jo useampia vaihtoehtoisia tapoja, jotka mahdollistavat akun lataamisen ilman lähettyvillä olevaa pistorasiaa. Nyt losangelesilainen farkkuja valmistava Joe’s Jeans on luonut naisille malliston, joka mahdollistaa puhelimen lataamisen housujen taskussa.

Joe’s Jeansin Hello-nimisen malliston farkut on suunniteltu pelkästään naisille. Puhelinta lataava akku pujotetaan takataskun yläpuolella olevaan salataskuun. Puhelin laitetaan takataskun vieressä olevaan hieman sivussa sijaitsevaan piilotaskuun, ja se yhdistetään akkuun pienellä johdolla. Puhelin latautuu kätevästi samalla, kun se on käyttäjänsä housujen taskussa.

Puhelinta varten tehty tasku on takataskua sivumpana, minkä vuoksi puhelin ei välttämättä vahingoittuisi istuessa, mutta älypuhelinten taipuisuuden vuoksi kannattaa istumisasentoa kuitenkin vältellä silloin, kun puhelin latautuu. Farkut maksavat 189 dollaria, minkä lisäksi erikseen ostettavan akun saa hintaan 49 dollaria. Housut on suunniteltu iPhonen malleille 5, 5S, 5C ja iPhone 6.