Odottamaton näky maantiellä – mies ajelulla lampaan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Yorkshiren poliisi on pysäyttänyt maantiellä henkilöauton, jonka takaikkunassa näkyi lampaan siluetti. Kun viranomaiset lähestyivät autoa, paljastui heille, että takapenkillä todella oli isokokoinen lammas.

Mirror-lehden mukaan kuski kertoi viranomaisille, että lammas oli hänen lemmikkinsä. Kun poliisit olivat kysyneet hänen määränpäätään, oli kuljettaja kertonut, että hän oli menossa lampaansa kanssa ravintolaan syömään. Kuski täsmensi, että hän ajatteli mennä läheiseen McDonalds-pikaruokaravintolaan.

Viranomaiset kertoivat kuskille, että kotieläin oli liian kookas kuljetettavaksi henkilöautossa. Kuljettaja ei näyttänyt ymmärtäneen, että lammas aiheutti turvallisuusriskin liikenteessä. Viranomaiset ovat jakaneet kuvan pysäytystilanteesta sosiaalisessa mediassa. Poliisi toivoo, ettei vastaavaa näkyä nähdä enää tien päällä.