Will Smith ja Jada Pinkett Smith eroamassa? Kiistävät väitteet jyrkästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa jo 17 vuoden ajan. Tästäkin huolimatta pariskunnan on huhuttu olleen jo pitkään eron partaalla. Tähtien mahdollinen avioero on ollut jälleen viime päivinä esillä viihdelehtien sivuilla.

RadarOnline-sivusto uutisoi maanantaina Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin eronneen. Lehden mukaan pariskunnan avioliitto olisi ollut jo pitkään karilla, ja kaksikon kerrotaan olleen väsyneitä pitämään onnellisen liiton kulissia yllä. Lehti myös kertoi Willin ja Jadan laatineen yksityiskohtaisen avioerosopimuksen suojellakseen heidän 240 miljoonan dollarin arvoista omaisuuttaan.

Will Smith kuitenkin kiisti väitteet erosta nopeasti sosiaalisessa mediassa. Facebook-viestissään näyttelijä kertoo, ettei hän yleensä vastaa tämän kaltaisiin huhuihin. Hän kuitenkin päätti avata sanallista arkkuaan asian tiimoilta saatuaan runsaasti viestejä, joissa pahoiteltiin hänen suhteensa päättymistä.

– Jada ja minä… EMME OLE EROAMASSA, tähti kirjoitti viestissään.

– Kuninkaani on puhunut, Jada Pinkett Smith kommentoi Willin viestiä Twitterissä.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith menivät naimisiin vuonna 1997. Pariskunta on jo pitkään ollut ero- ja pettämishuhujen kohteena, ja heidän on myös epäilty olevan avoimessa suhteessa. Smitheillä in kaksi lasta, 17-vuotias Jaden ja 14-vuotias Willow.