Stara Jada Pinkett Smith

Viihdeuutiset

Will Smith ja Jada Pinkett Smith eroamassa? Kiistävät väitteet jyrkästi

Hollywood-tähdet Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa jo 17 vuoden ajan. Tästäkin huolimatta pariskunnan on huhuttu olleen jo pitkään eron partaalla. Tähtien mahdollinen avioero on ollut jälleen viime päivinä esillä viihdelehtien sivuilla.

RadarOnline-sivusto uutisoi maanantaina Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin eronneen. Lehden mukaan pariskunnan avioliitto olisi ollut jo pitkään karilla, ja kaksikon kerrotaan olleen väsyneitä pitämään onnellisen liiton kulissia yllä. Lehti myös kertoi Willin ja Jadan laatineen yksityiskohtaisen avioerosopimuksen suojellakseen heidän 240 miljoonan dollarin arvoista omaisuuttaan.

Will Smith kuitenkin kiisti väitteet erosta nopeasti sosiaalisessa mediassa. Facebook-viestissään näyttelijä kertoo, ettei hän yleensä vastaa tämän kaltaisiin huhuihin. Hän kuitenkin päätti avata sanallista arkkuaan asian tiimoilta saatuaan runsaasti viestejä, joissa pahoiteltiin hänen suhteensa päättymistä.

– Jada ja minä… EMME OLE EROAMASSA, tähti kirjoitti viestissään.

– Kuninkaani on puhunut, Jada Pinkett Smith kommentoi Willin viestiä Twitterissä.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith menivät naimisiin vuonna 1997. Pariskunta on jo pitkään ollut ero- ja pettämishuhujen kohteena, ja heidän on myös epäilty olevan avoimessa suhteessa. Smitheillä in kaksi lasta, 17-vuotias Jaden ja 14-vuotias Willow.

Viihdeuutiset

Jada Pinkett Smith ja Will Smith eroamassa? Pettämishuhut vellovat

Hollywood-tähtipari Will Smith ja Jada Pinkett-Smith kuuluvat viihdemaailman pitkään yhdessä pysyneisiin pareihin, jotka on nähty viime päiviin asti edustamassa yhdessä punaisella matolla. Heillä on yhteisestä avioliitostaan lapset Willow ja Jaden Smith.

Nyt 15 vuoden avioliiton kerrotaan olevan vaarassa tulla tiensä päähän. Syynä tähän on Will Smithin epäilty petollisuus suhteessa. Mies nähtiin vastikään juhlimassa New Orleansissa Focus-elokuvan vastanäyttelijänsä Margot Robbien kanssa lämpimissä tunnelmissa.

Leonardo DiCaprion eksänäkin tunnettu blondi nimittäin vietti aikaansa läheisissä tunnelmissa Jada Pinkett-Smithin aviomiehen kanssa puhelinkopin suojissa. Mies nosteli näyttelijättären paitaa ja paljasti tämän rintaliivit sekä painoi paljaan rintansa häntä vasten. Pari lähti juhlista yhdessä.

– Hän ei käyttäytynyt kuin naimisissa oleva mies. Hän ei antanut mitään merkkejä siitä, että olisi sitoutunut suhteeseen. Millainen naimisissa oleva mies menisi puhelinkoppiin 23-vuotiaan seksikkään tytön kanssa ja alkaisi riisuutua? Kommentoi silminnäkijä Star-lehdelle.

Parin on huhuttu aiemminkin olevan eron partaalla. Aiemmin liikkui huhuja muun muassa siitä, että Jadalla olisi ollut suhde ystävänsä Marc Anthonyn kanssa. Tähti kiisti tuolloin asian. Will Smith on aiemmissa haastatteluissaan ylistänyt Robbien kanssa kokemaansa kemiaa. Aviopari on ikuistettu viime aikoina ilman sormustaan edustustilaisuuksissa.

Viihdeuutiset

Nämä julkkisparit dominoivat julkkismaailmaa – mutta miksi?

Angelina Jolie ja Brad Pitt, Jay-Z ja Beyonce, Will Smith ja Jada Pinkett-Smith… Viihdemaailma kuhisee ihailtuja voimapareja, jotka näyttävät hyviltä yhdessä punaisella matolla poseeraten tai pelkissä lippiksissä lähikaupassa. Pareissa yhdistyy kahden toisiaan rakastavan ihmisen lisäksi kauneutta, lahjakkuutta, valtaa ja rahaa.

Mutta mikä saa heidän rakkautensa kukoistamaan? Nyt Huffington Post -lehti on koonnut yhteen syitä, minkä vuoksi voimaparit menestyvät yhdessä. Esimerkiksi Microsoft-miljardööri Bill Gates pitää Fortune-lehden haastattelun mukaan aina tärkeissä asioissa neuvonpidon vaimonsa Melindan kanssa. Tämä lähentää heidän välejään.

Will Smith ja Jada Pinkett-Smith ovat kertoneet käyttävänsä aikaa itsensä kehittämiseen. Tämän lisäksi aviopari pyrkii myös kehittymään pariskuntana yhteisten projektien, kuten elokuvien, kautta. Kunnianhimoisuus yhdistää myös Bill ja Hillary Clintonia. He ovat vuorollaan astuneet sivuun ja tukeneet toisiaan poliittisilla urilla.

Yahoo!-sivuston johtaja Marissa Mayer käyttää aikaansa Zachary-miehensä kanssa kuntoilemiseen. Yhdessä liikkuva pari juoksee puolimaratoneja ja nauttii hiihtämisestä sekä patikoimisesta. On myös tärkeää pitää yllä omia kiinnostuksen kohteita, eikä mukautua liikaa voimakkaan puolison suuntaviivoihin – vaikka pari sattuisikin työskentelemään samalla alalla, kuten vaikka Beyonce ja Jay-Z.

Voimaparit nähdään usein julkisuudessa, mutta joskus liitolle voi olla hyväksi, ettei kaikkia suhteen yksityiskohtia paljasteta medialle. Bill Gates teki esimerkiksi tämän linjavedon suhteessaan vaimoonsa. Kiireisistä urista huolimatta voimaparit usein varmistavat, että heidän työ- ja matka-aikataulunsa sopivat yhteen, jotta pari voi nähdä toisiaan mahdollisimman paljon.

Joskus voimaparin liitto voi panostuksesta huolimatta päättyä eroon. Näin on käynyt muun muassa Tom Cruiselle ja Katie Holmesille sekä Jennifer Lopezille ja Marc Anthonylle. Erään ohjeen mukaan sellaisen ihmisen kanssa ei kannata solmia liittoa, kenen kanssa ei haluaisi käydä läpi avioeroa.

Viihdeuutiset

Jada Pinkett Smith käänsi katseet rannalla

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä.

Perjantaina Jada Pinkett Smith ikuistettiin nautiskelemassa olostaan rannalla Havaijilla, jossa hän testaili surffilaudan ominaisuuksia valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella hän on edelleen huippukunnossa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.