Bikinien tulevaisuus? Povipommilla mittojen mukaan 3D-tulostetut biksut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti sen eteen.

Nyt Maitland on kuvattu esittelemässä mahdollista tulevaisuuden hittituotetta, sillä hän puki ylleen itselleen mittojen mukaan 3D-tulostetut bikinit. Nämä taatusti sopivat bikinit voivat hyvinkin olla ratkaisu bikinien kokoon liittyviin yleisiin ongelmiin. Ainakin Wardin yllä tuote näyttää todella hyvältä.

Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash
Splash
Splash