Tinder-profiili suoraan elokuvasta – tosielämän Forrest Gump?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-palvelu on muuttanut monien sinkkujen tavan löytää uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja tehdä tuttavuutta kevyin perustein. Tinderissä vaikutus toiseen ihmiseen pitää tehdä profiilin ja nokkelan keskustelun avaamisen myötä nopeasti, minkä vuoksi osa ihmisistä voi ajatella tarvitsevansa hieman apua toisen nopeaan hurmaamiseen.

lieutenant dan

Yksi legendaarisimmista treffailumokista liittyy siihen, että treffikumppani jää kiinni lainattuaan jotain tunnetusta elokuvasta olevaa repliikkiä omanaan. Blake-niminen 24-vuotias mies päätti lainata tunnetusta Forrest Gump -elokuvasta kaiken omasta elmästään ja historiastaan aina kirjoitustyyliin asti.

Blake taisi kuvitella, että jokainen on varmasti nähnyt Forrest Gump -elokuvan ja tietää elokuvasta löytyvät lainaukset ja koko tarinan, mutta ilmeisesti näin ei kuitenkaan ollut. Blake oli jutellut Ariana-nimisen tytön kanssa ja saanut hauskan keskustelun aikaiseksi, kun tytöllä ei ollut aavistustakaan siitä, että Blake on ottanut koko elämäntarinansa suoraan elokuvasta.