Varaton mies lähti matkustelemaan – tienannut matkablogillaan jo miljoonan!

Matkailu · Annika Kela

Pohjois-Irlantilainen Johnny Ward on rikastunut kiertelemällä maailmaa. 31-vuotias mies päätti kolme vuotta sitten lähteä matkustelemaan, vaikka hänen säästönsä eivät olleet riittävät hänen suunnittelemaansa matkaan.

Matkakuume oli niin kova, että mies päätti, ettei hän anna varattomuuden estää häntä toteuttamasta unelmiaan. Matkalla ollessaan Johnny alkoi kirjoitella matkusteluunsa liittyvää blogia ystäviensä kannustamana.

Daily Mail -lehden mukaan Wardilla ei ollut mitään kokemusta blogin kirjoittamisesta ja hän kertoi, että hänen taitonsa käyttää teknologiaa olivat samalla tasolla kuin hänen isoäitinsä. Siitä huolimatta hän ryhtyi tuumasta toimeen ja loihti OneStep4Ward-blogin.

Johnnyn iloksi hänen blogistaan tuli suosittu ja pian hän huomasi, että hän alkoi tienata kirjoitteluillaan hyvin. Lopulta hän perusti Step4Ward-matkailusivuston ja siitä lähtien rahantuloa on ollut vaikea estää. Sivustolla mies on tienannut jo yli miljoona dollaria.

Ward on ylpeä menestyksestään ja hänen mukaansa mitään ei olisi koskaan tapahtunut, jos hän olisi jäänyt Irlantiin palkkatyöhönsä. Olemalla omaperäinen ja seikkailunhaluinen mies on onnistunut tienaamaan omaisuuden. Johnnyn mukaan parasta hänen seikkailussaan ei ole ollut menestys, vaan matkailu ja siihen liittyvät kokemukset.

Being a tourist in #JinLi old street in #Chengdu, #China before my 43 hour train to #lhasa, #tibet!

Kuva, jonka Johnny Ward (@onestep4ward) julkaisi