Asukkaat eivät muuttaneet uuden moottoritien tieltä – tässä huikea tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Periksiantamattomuus yhdistetään usein suomalaisiin ja erityisesti pohjalaisiin ihmisiin. Kiinan Guangzhousta löytyy kuitenkin kolme todella periksiantamatonta perhettä, jotka joutuivat taistelemaan kotitalonsa puolesta toden teolla. Ja lopulta voittivat.

Splash
Splash

Alueelle rakennettiin äskettäin Zhoutouzuin tunneli, jonka yhteyteen rakennettiin suurikokoinen eritasoliittymä. Asukkaiden kerrostalo sijaitsi alueella, johon oli suunniteltu tunneliin johtavaa siltaa, mutta kolme kerrostalossa asuvaa perhettä ei kuitenkaan suostunut talon purkamiseen, China News Service uutisoi.

Pitkän taistelun tuloksena risteyksessä komeilee nyt todella erikoinen näky, sillä silta jätettiin lopulta rakentamatta. Sen sijaan kerrostalon ympärille rakennettiin valtava kiertoliittymä, jonka keskelle kolmen perheen kotitalo sai jäädä. Rakennusyhtiö on luvannut rakentaa tien ja talon väliin myös meluvallin.