Ruumis löytyi happosäiliöstä – velanperintään idea hittisarjasta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todella suureen suosioon noussut televisiosarja Breaking Bad on innoittanut monia rikollisia ottamaan sarjasta oppeja. Rikolliset ovat jääneet kiinni yritettyään pyörittää ravintolassa huumelaboratoriota.

Eräs Breaking Bad -fani jäi kiinni yrittäessään saada haltuunsa sarjassa murhaamiseen käytettyä risiiniä ja muita kemiallisia aseita. Monien tulisi tietää, että tosielämässä kaikki ei mene aivan samalla tavalla kuin käsikirjoitetussa televisiosarjassa tai elokuvassa.

Nyt eräät luokkansa matematiikkanerot jäivät kiinni murhasta yrittäessään tuhota uhrinsa ruumista happosäiliössä – aivan kuin sarjassakin.

Ranskalaiset miehet olivat tappaneet taidehistoriaa opiskelevan Eva Bourseaun huumevelkojen vuoksi. Nainen oli ollut miehille velkaa noin 5.000 euroa, minkä hän sai maksaa hengellään. Miehet olivat yrittäneet hävittää ruumiin hapon avulla, ja käyneet Metro-lehden mukaan säännöllisin väliajoin myös suihkuttamassa ilmanraikastinta asuntoon.

Bourseaun äiti oli löytänyt naisen hänen asunnostaan, jossa ruumis oli ollut hapolla täytetyssä säiliössä. Hapon oli ilmeisesti tarkoitus tehdä ruumiista tunnistamaton ja peittää naisen vartalon paljastamat väkivallan jäljet aivan kuin Breaking Bad -sarjan antamassa esimerkissä. Miehet ovat jääneet teosta kiinni ja odottavat nyt oikeudenkäyntiä.