Auto upposi järveen – vanhus poltteli autossa rauhallisesti piippua

Autot · Annukka Heikkilä

Vanhemmat ihmiset eivät vähästä pelästy ja heillä onkin yleensä ehtinyt kertymään elämänkokemusta monenlaisista tilanteista. Eräs vanhempi mies otti vaarallisen tilanteen kuitenkin hämmästyttävän rauhallisesti, kun hän ajoi autonsa järveen.

Metro-lehti kertoo 80-vuotiaan miehen ajaneen vahingossa kalastusretkensä päätteeksi autonsa järveen. Pelastusmiehet oli kutsuttu paikalle Warwickshiren Loxleyssa sijaitsevaan järveen, jossa mies odotteli apua rauhallisesti uppoavassa autossaan istuskellen.

Pelastusmiesten saapuessa paikalle vanhus oli tyynen rauhassa istuskellut autossaan piippua poltellen, ja jutellut viereisen maatilan omistajalle, joka oli tullut kahluusaappaissa järveen vanhuksen seuraksi odottelemaan, että apu saapuu paikalle. Palomiehet kantoivat vanhuksen järvestä rannalle, ja hän selvisi tapauksesta erityisen tyylikkäästi ja kaiken lisäksi vielä loukkaantumatta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.