Foo Fighters näki 1 000 soittajan tempauksen – huikea seuraus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äskettäin verkon viraalihitiksi nousi video, jonka avulla italialaiset Foo Fighters -yhtyeen fanit yrittivät saada idolinsa konsertoimaan heille Cesenaan. Temppu näytti onnistuvan, sillä yhtyeen keulahahmo ja solisti Dave Grohl on luvannut heille saapuvansa Italiaan.

YouTube
YouTube

Fabio Zaffagnini järjesti Rockin1000-nimisen tempauksen, jonne hän sai 1.000 muusikkoa soittamaan samanaikaisesti Foo Fightersin kappaleen Learn to Fly. Tempaus kuvattiin videolle, jonka lopussa Zaffagnini pitää vielä koskettavan puheen ja aneli yhtyettä saapumaan kotikaupunkiinsa konsertoimaan.

Dave Grohl vastasi kysymykseen asianmukaisesti myös YouTube-videolla. Metro-lehden mukaan Grohl kiittää videolla italiaksi upeasta tempauksesta ja kertoo antavansa lupauksensa siitä, että he saapuvat Italian Cesenaan soittamaan.