Jennifer Lawrence ja Bradley Cooper yhdessä valkokankaalle – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrence ja Bradley Cooper nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä valkokankaalla Oscar-palkinnon voittaneessa Unelmien pelikirja -elokuvassa. Tähdet näyttelivät myöhemmin yhdessä myös elokuvissa American Hustle ja Serena.

Tänä vuonna Jennifer Lawrence ja Bradley Cooper nähdään puolestaan Joy-elokuvan päärooleissa. Elokuvan ohjaajana toimii niin ikään Unelmien pelikirjasta ja American Hustlesta vastannut David O. Russell. Siitä on jo edeltäjiensä tapaan ehditty povaamaan Oscar-menestyjää.

Tositapahtumien inspiroima Joy kertoo naisesta, josta tulee vaikutusvaltaisen perheyrityksen matriarkka. 25. joulukuuta 2015 Yhdysvaltojen ensi-iltaan tulevan elokuvan traileri on nyt nähtävillä Youtubessa.