Matematiikkakerhon puheenjohtaja sai sakot – maksoi 11 000 kolikolla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi varmasti samaistua opiskelijaan, jonka suivaantuminen saamistaan parkkisakoista oli ilmiselvää. Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin se, että palaa autonsa luo ja huomaa, että parkkipirkko on kirjoittanut tuulilasiin terveiset pysäköintisakon muodossa.

26-vuotias Stephen Coyle sai Charlotten yliopiston pihasta 110 dollarin pysäköintisakon Pohjois-Carolinassa. Neuvokas matematiikkakerhon puheenjohtaja halusi olla mahdollisimman vaikea takaisinmaksun kanssa kuultuaan, että sakoista saatavat tulot menevät 80-prosenttisesti muihin kouluihin.

Coyle keräsi ja vaihtoi rahaa seteleistä kolikoihin muutaman päivän ajan ja sai lopulta maksettua koko summan penneillä. Metro-lehti kertoo, että Coyle keräsi yhteensä 11.000 pennin kolikkoa ja lajitteli ne 25 dollarin laatikoihin. Maksun vastaanottavalla henkilöllä on laatikot saadessaan ollut kaksi vaihtoehtoa, joko uskoa Coylen sanaan laatikoiden sisältämästä summasta tai tarkastaa laatikot laskemalla 11.000 penniä.