Kuvakooste! Jari Sillanpään 50-vuotisbileistä tuli spektaakkeli

Festarit · Stara.fi

Suomen valovoimaisimpiin artisteihin jo vuosikymmeniä lukeutunut Jari Sillanpää järjesti ehkä jopa Suomen historian näyttävimmät 50-vuotisbileet, kun mies varasi Olympiastadionin ja sai paikalle lähes 40.000 juhlavierasta. Juhlakonsertista tuli lopulta näyttävä spektaakkeli.

Upeassa kesäkelissä järjestetty synttärijuhla venyi lopulta nelituntiseksi hittiparaatiksi, joka tarjosi jokaiselle paikalle saapuneelle runsaasti nähtävää, kuultavaa ja koettavaa. Mukaan mahtui myös uusia tulkintoja tutuista hittikappaleista.

Sillanpään esiintymislava ei rikkonut kokonsa puolesta ennätyksiä, mutta oli toki näyttävän kokoinen ilmestys. Vierailijoina lavalla nähtiin muun muassa Laura Voutilainen, Marita Taavitsainen ja Valtteri Torikka. Tuttuun tapaan konsertti huipentui ilotulitukseen.

Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography
Jari Sillanpää 50 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Jussi Eerola Photography

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat