Tamperelaiskoira Esko hurmaa netissä – noteerattiin jo maailmalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tamperelaispariskunnan lemmikkikoira Eskosta on hiljattain tullut nettijulkkis. Vuoden ikäisellä kiinanpystykorvalla on tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hurmaavan chow chow’n kuvat eivät ole olleet vain tamperelaisten suosiossa, vaan Esko on noteerattu maailmanlaajuisella tasolla.

Kansainväliset lemmikkisivut ovat jakaneet Instagramissa Eskon kuvia ja näin ollen uljaan hännänheiluttajan kuvat ovat olleet miljoonien käyttäjien ihasteltavina. Eskoon on ihastunut esimerkiksi nettijulkkis Seamus OBrien, jolla on 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Vaikuttaa siltä, että Eskon matka kuuluisuuteen on vasta aluillaan. Koiran ihastuttavan Instagram-tilin taustalla ovat koiranomistajat Janne ja Laura. Kiitos ahkerien perheenjäsenten, seuraajat pysyvät ajantasalla Eskon tulevista seikkailuista.

3000 followers ? thank you ❤️ #chowchow #chow #fluffy #mugshot #cute #love #doggy

Kuva, jonka Esko (@prince_esko) julkaisi