Yritys toimittaa vainajan tuhkat Kuuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuolleiden ihmisten tuhkalle ja tuhkauurnille on keksitty aikojen saatossa lukemattomia erilaisia viimeisiä leposijoja. Eräät yritykset tekevät tuhkasta keinotekoisia timantteja ja toiset lähettävät tuhkat avaruuteen. Nyt eräs yritys tarjoaa kuitenkin jotain todella omaperäistä.

Amerikkalainen yritys lupaa nimittäin toimittaa vainajan tuhkat maata kiertävän Kuun pinnalle. Ja vieläpä edullisesti, sillä Lunar Memorial -toimitus maksaa vain noin 11.000 euroa.

Astrobotic Technology kerää vainajien tuhkaa pieniin rasioihin, jotka sen on määrä toimittaa Kuuhun SpaceX:n raketin mukana. Ensimmäinen lento on määrä tehdä vielä tämän vuoden puolella, ja silloin Kuuhun lähetetään amerikkalaissotilas Steven Jenksin äidin tuhkaa, CBS uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat