Donald Trump arvosteli Heidi Klumin ulkonäköä – näin huippumalli vastasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Diili-ohjelmastakin tunnettu liikemies Donald Trump asettui ehdokkaaksi Yhdysvaltojen seuraaviin presidentinvaaleihin Republikaanien listoilla. Viime aikoina runsaasti kohua mediassa herättänyt mies päätti taannoin kommentoida huippumalli Heidi Klumin ulkonäköä The New York Times -lehden haastattelussa.

– Ikävä kyllä, hän ei ole enää täysi kymppi, Donald Trump kommentoi.

Heidi Klum vastasi Trumpin kommenttiin nokkelasti Instagram-sivullaan. Huippumallin jakamalla videolla hän poseeraa kameran edessä päällään lappu, jossa on numero 10. Yhtäkkiä Donald Trump -naamarin kasvoilleen pukenut mies nappaa lapun pois Heidin päältä, jolloin sen alta paljastuu mallin paitaan kirjoitettu numero 9.99. Heidi Klum katsoo kameraan, ja kohauttaa olkapäitään.

Heidi Klum nousi taannoin uutisiin, kun hänen juontamansa Huippumalli haussa -sarjan saksalaisversion kauden finaalijakson kuvaukset jouduttiin yllättäen keskeyttämään. Tuntematon soittaja uhkasi räjäyttää pommin kuvauspaikkana toimineella SAP-areenalla. Viranomaiset tutkivat areenan läpikotaisesti, mutta merkkejä pommista ei löydetty.

Video, jonka Heidi Klum (@heidiklum) julkaisi