Laura Cremaschi yläosattomissa parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Mallitulokas Laura Cremaschi edustaa saapasmaan julkkiskaunottaria, ja on nykyisin paparazzien vakiokohteita.

Eilen Laura Cremaschi kuvattiin Miamissa hotellinsa parvekkeella, kun kaunotar huomasi häntä tähtäilevän paparazzin. Saman tien hän päätti esitellä kuvaajille vartaloaan tavallista enemmän, sillä neitokainen riisui yläosansa ja esitteli silikonimuotojaan auliisti.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash