Mies hoiti kotitöitä – jäi pesukoneeseen jumiin!

Koti & Asuminen · Annika Kela

Sydneyn pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen hätätilanteesta Lakembassa, Australiassa. 22-vuotias mies oli jäänyt jumiin pyykinpesukoneeseen, eikä hän onnistunut pääsemään vapaaksi. Paikalle saapuneille palomiehille paljastui, että mies oli sinnitellyt pesukoneessa jo yli kolme tuntia.

Pelastustyöntekijät joutuivat purkamaan päältä täytettävän pyykinpesukoneen osiin. Mies onnistuttiin lopulta vapauttamaan pesurummusta. Daily Mail -lehden mukaan pelastettava pysyi rauhallisena operaation ajan eikä hän loukkaantunut vakavasti.

Mies kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi, sillä hän kärsi kivuliaista lihaskrampeista. Pelastuslaitos julkaisi operaatiostaan kuvia sosiaalisessa mediassa. Pelastustyöntekijöiden mukaan oli ensimmäinen kerta, kun he pelastivat miehen pyykinpesukoneesta.