Raju riita lennolla – matkustaja puri miehen korvan irti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ibizalle matkaavilla lomalennoilla on sattunut ja tapahtunut erikoisia tilanteita koko kesän ajan. Etenkin brittimiehistö on joutunut jarruttelemaan alkoholin myynnissään lennoilla, sillä jotkut matkustajista ovat aiheuttaneet vaaratilanteita humalassa.

Nyt Jet2-lentoyhtiön koneessa on puhjennut raju riita. Newcastlesta Ibizalle matkanneella lennolla mies menetti korvalehtensä riidan seurauksena. Mirror-lehden mukaan tilanne aiheutti paniikkia ja erityisesti lapset olivat tapauksesta kauhuissaan.

Jet2-lentoyhtiön edustaja Phil Ward kertoi, että poliisit tutkivat lennolla sattunutta tapausta. Mies, jonka korvalehti purtiin irti, on ollut sairaalahoidossa Espanjassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko korva onnistuttu pelastamaan. Sattuneen johdosta monen matkustajan loma alkoi pelottavissa tunnelmissa.