Revontulikuvat Tampereelta leviävät maailmalla

Matkailu · Tim Isokivi

Kansainvälisellä avauusasemalla työskentelevä Scott Kelly jakoi kesän alussa maata kiertävältä radalta kuvattua videomateriaalia upeista revontulista. Luonnonilmiötä on jälleen päästy seuraamaan eri puolilla maailmaa.

Nyt mies on jakanut Twitterissä kuvia ja videoita eri värisenä loistavista revontulista. Revontulet erottuvat avaruusasemalle radalle hyvin, sillä toisin kuin maasta käsin katsottuna, pilvet eivät peitä niitä.

Harvinaisista kesäisistä revontulista päästiin kuitenkin selkeiden ilmojen myötä nauttimaan myös eri puolilla Suomea. Näkyä voi ihastella esimerkiksi valokuvaaja Atacan Erginin Facebookissa jakamissa, Tampereella ikuistetuissa otoksissa. Upeat kuvat leviävät parhaillaan verkossa.

Revontulia ja valaisevia yöpilviä. © Atacan Ergin. All rights reserved. Summer 2015, #Tampere, Finland. Do not use images without permission. Feel free to hit the share button.

Posted by Atacan Ergin Photography on 16. elokuuta 2015

Last night's aurora. Photographed in #Tampere, Finland.© Atacan Ergin. All rights reserved. Summer 2015, #Tampere,…

Posted by Atacan Ergin Photography on 17. elokuuta 2015

Aurora and Rauhaniemen Kansankylpylä.© Atacan Ergin. All rights reserved. Summer 2015, #Tampere, Finland. Do not use…

Posted by Atacan Ergin Photography on 17. elokuuta 2015