38-vuotias neitsyt naimisiin Jeesuksen kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indianassa on hiljattain juhlittu hulppeita kirkkohäitä Jessica Hayesin ja Jeesus Kristuksen avioliiton kunniaksi. Yhdysvaltalaisnaisen häihin oli saapunut yli 200 vierasta. Alttarilla 38-vuotias neitsyt seisoi yksin koko seremoniansa ajan.

Metro-lehden mukaan hääseremonia jännitti Jessicaa ja hän kertoi valmistautuneensa suureen päivään muiden morsiamien tavoin. Hayesin avioliitto Jeesuksen kanssa ei ole laillinen. Kyseessä oli kirkollinen seremonia, jossa Jessican liitto Jeesuksen kanssa siunattiin.

Se tarkoittaa sitä, että Hayes aikoo elää koko elämänsä neitsyenä. Jessica on yksi 3.500 siunatusta neitsyestä maailmassa, jotka ovat vannoutuneet elämään neitsyinä elämänsä loppuun asti. Hayes elämä on seremoniasta lähtien verrattavissa luostarissa elävien nunnien elämään. Jessica on ollut juhlapäivästä onnessaan, sillä hänelle Jeesus Kristus on ainoa oikea puoliso.