Stara kirkko

Ohhoh! Viihdeuutiset

Julkkispastori paransi sukupuolitaudin kengällä – kosketti naisen jalkoväliä

Eteläafrikkalainen Pastor November on Victorious Faith Ministries -kirkon johtaja. Mies on nyt aiheuttanut maailmanlaajuista julkisuutta Facebookiin lataamallaan videolla. Hän parantaa naisen sukupuolitaudin.

Nainen kertoo evankelistalle, että hän ei voi harrastaa miehensä kanssa seksiä, koska hänellä on näppylöitä genitaalialueilla. Naisella on mitä ilmeisimmin sukupuolitauti. Pastor November pyytää avustajiaan riisumaan toisen kenkänsä ja antaa sen naiselle.

Nainen asettaa kengän jalkoväliinsä pastorin käskystä ja pyörtyy. Samainen henkisuuruus vakuuttaa, että voi parantaa HI-viruksen rukouksen voimalla. Mirrorin mukaan naisen näppylät olivat hävinneet pastorin kengän ansiosta.

Dr November

A shoe of a prophet of God healed a vaginal problem,like & share this vid to claim your healing.

Publié par Pastor November & Victorious Faith Ministries sur jeudi 5 janvier 2017

Viihdeuutiset

Psykedeliakirkko perustettiin Yhdysvalloissa – hallusinogeeniteetä seurakuntalaisille

Etelä-amerikkalaisten alkuperäiskansojen perinteistä muodostunut uskonto on saapunut Yhdysvaltoihin. Washingtonin Elbeen on nimittäin perustettu ensimmäinen Ayahuasca Healings -kirkko, jossa harjoitetaan erilaisia uskonnollisia ja henkisiä menoja.

Psykedeelikirkoksi nimetty Ayahuasca Healings keskittyy seurakuntalaisten henkiseen parantamiseen hallusinogeenijuomien avulla. Ayahuasca on tuhansien vuosien aikana kehittynyt rituaalijuoma, joka on Yhdysvalloissa laiton huumausaine.

Metro-lehden mukaan psykedeelikirkossa seurakuntalaiset pääsevät kuitenkin nauttimaan juomasta teen muodossa. Ayahuasca-rituaalit eivät ole seurakuntalaisille ilmaisia, vaan he joutuvat maksamaan 1380 euroa päästäkseen suureen tiipiitelttaan maistelemaan teetä. Hallusinogeeniä sisältävän teen vaikutuksia on verrattu LSD:n vaikutuksiin. Uskonnon harjoittajille hallusinaatiotripit ovat osa seurakunnallisia menoja.

Viihdeuutiset

Kirkko muutettiin skeittihalliksi – silmiähivelevän upea tulos

Espanjan Llanerassa sijaitseva vanha kirkko koki taannoin melkoisen muodonmuutoksen, kun rakennuksesta tehtiin skeittihalli. Nyt 100 vuotta vanha rakennus on saanut uuden, näyttävän sisustuksen katutaiteilija Okuda San Miguelin ja Red Bullin toimesta.

Kirkon penkit korvattiin rampeilla ja sen rapistuneet kiviseinät päällystettiin Okudan värikkäillä maalauksilla. Kaos Temple -nimen saaneen rakennuksen sisäpuoli onkin nykyään upea yhdistelmä klassista eteläeurooppalaista kirkkoarkkitehtuuria ja modernia ilmettä.