Alessandra Ambrosio ihastui Mykonosiin – kuumat lomakuvat Instagramiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret -malli Alessandra Ambrosio on äskettäin julkaissut Instagramissaan lomakuvia Mykonosin saarelta. Brasilialaiskaunotar on tunnustanut ihastuneensa Kreikan saareen, jonka maisemat ovat sanoinkuvailemattoman upeat.

Ambrosion lomakuvat ovat tarjoilleet paljon silmäniloa tähtösen faneille, sillä lähes kaikissa kuvissa Alessandra keimailee bikineissä. Vaikuttaisi siltä, että bikinit ovat olleet sopivan kevyt asuvalinta paahtavaan helteeseen.

Daily Mail -lehden mukaan Ambrosion seurueeseen kuului joukko lähimmäisiä ystäviä ja hänen tyttärensä Anja. Ambrosio on hehkuttanut Mykonosin saarta sosiaalisessa mediassa. Brasilialaismalli kertoi, että hän aikoo myös tulevaisuudessa viettää lomiaan kauniilla saarella.

Good morning sunshine ☀️?☀️ #mykonos #summer2015 #islandoflovers #foreveronvacation

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Feelings ??? #white and #blue #mykonos #greece #summer2015 #islandoflovers #férias

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Magical Mykonos ✨?✨ #summer2015 #islandoflovers #férias #foreveronvacation by @mohdsultanh

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi