Piilokamera paljasti: Keskenään jääneet koirat riehuivat kotona

Viihdeuutiset · Annika Kela

Energisen basenjikaksikon omistaja oli yllättynyt saadessaan kuulla, että hänen asunnostaan kuului mekkalointia päivisin, kun hän ei ollut paikalla. Vaikka basenji tunnetaan koirarotuna, jonka edustajat eivät hauku, oli koirilla selvästikin ulvomisen taito hallussa.

Omistaja päätti ottaa asiasta selvää ja hän viritti piilokameran kuvaamaan asuntoa hänen työpäivänsä ajan. Video osoittaa, että koirat olivat aluksi hiljaa, mutta sitten toinen koirista alkoi ulvoa. Pian myös toinen hännänheiluttaja liittyi mukaan.

Koirien ulvonta kuulosti siltä kuin ne olisivat itkeneet. Ilmeisesti hännänheiluttajilla oli ikävä omistajaansa. Kuorossa ulvomisen päätteeksi koirat alkoivat nukkua. Voisi luulla, että koirien mekkalointi kantautui myös naapurien korviin. Toivottavasti omistaja on keksinyt tavan, millä lievittää koiriensa päiväsaikaan koettua ikävää.