Yepzonille Suomen voitto arvostetussa Start Tel Aviv -kilpailussa

Digi · Stara.fi

Helppokäyttöisiä GPS-paikantimia tekevä Yepzon on voittanut arvostetun Start Tel Aviv -kilpailun Suomen osuuden. Palkinnon luovutti Yepzonille Israelin Suomen suurlähettiläs Dan Ashbel.

– Yepzon on käytännöllinen, merkityksellinen ja sillä on suuri kasvupotentiaali, suurlähettiläs Ashbel kertoi perusteluiksi Yepzonin voitolle palkintoa jakaessaan.

Start Tel Aviv on kansainvälinen kilpailu, joka etsii startup-yritysten parhaimmistoa muun muassa Suomesta, Saksasta, Koreasta ja Etelä-Afrikasta. Tel Avivin palkintomatkalle lähtee tänä vuonna 21 yritystä, joista Yepzon Suomesta. Vuosittaisen Start Tel Aviv -kilpailun järjestävät Israelin ulkoministeriö ja Tel Aviv Global, jonka tarkoitus on nostaa Tel Aviv globaaliksi kaupungiksi.

– Voitto tässä arvostetussa kilpailussa on hieno tunnustus Yepzonille, yhtiön toimitusjohtaja Otto Linna iloitsee.

– Yepzon tavoittelee kolmen miljoonan euron kasvurahoitusta tulevan 12 kuukauden aikana. Nopeaa kasvua edesauttavien sijoittajien löytäminen on Yepzonissa jatkuva prosessi ja Israel on erittäin todennäköinen paikka löytää sellaisia, Linna lisää.

Yepzon on helppokäyttöisiä paikannuspalveluja kehittävä suomalainen yhtiö, joka on osa asiakkaidensa helpompaa ja turvallisempaa arkea. Yepzon -paikannin erottuu edukseen paitsi pitkän akunkeston, myös täydellisen tietoturvan ja helpon käyttöönoton ansiosta. Tuote on myynnissä EU:n alueella sekä Yhdysvalloissa. Start Tel Aviv järjestetään Israelissa 6.–11.9.2015.