Heidi Montag suuntasi rannalle – tässä kauneusleikkausten tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt pitkään poissa julkisuudesta. Realitytähtenä tunnetuksi tullut Heidi pilasi vartalonsa ja kasvonsa lukemattomilla kauneusleikkauksilla, joihin hän oli myös kuolla. Sen jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta, kun ei voinut enää muodostaa kasvoillaan kunnon ilmeitä.

Nyt Heidi on kuvattu pitkästä aikaa bikineissä, kun hän keikisteli paparazzille lomareissullaan Havaijilla. Samalla päästään näkemään millaiseksi Heidi on kasvonsa ja vartalonsa muokannut.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash