Ex-huippumalli paljasti kauneusrutiininsa: Säännölliset Botox-hoidot!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entisenä huippumallina ja mediapersoonana tunnettu Janice Dickinson on julkaissut Instagramissa kuvia kauneusrutiineistaan. 60-vuotias Dickinson käy säännöllisesti ottamassa Botoxia kasvoihinsa, sillä hän kammoaa ryppyjään.

Itsevarmuudestaan tunnettu kaunotar ei ole koskaan salaillut tai peitellyt sitä, että hän on turvautunut plastiikkakirurgiaan. Useimmiten tähtönen jopa itse vitsailee asialla. Daily Mail -lehden mukaan Dickinson ei aio luopua kauneusoperaatioistaa myöskään tulevaisuudessa.

Maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään tituleeraava Janice aikoo taistella ryppyjä vastaan loppuun asti. Kuvista päätellen Dickinson on innostunut ottamaan myös huuliinsa lisää täytettä, sillä kaunottaren huulet näyttää kuvissa epätavallisen turvonneilta.

#janicedickinson #supermodel #mamasquire @rr_aesthetics They rule my botox, fillers and everything else that makes me janice!

Kuva, jonka Janice Dickinson (@janicedickinson) julkaisi

#janicedickinson #supermodel

Kuva, jonka Janice Dickinson (@janicedickinson) julkaisi