Miehet hyökkäsivät naisturistin kimppuun – kulkukoira pelasti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiopiskelija Georgia Bradley on tuhlannut tuhansia euroja kulkukoiran adoptoimiseen. Syy sille, miksi Georgia halusi takkuturkkisesta Pepper-kulkukoirasta itselleen lemmikin oli se, että pieni sekarotuinen hännänheiluttaja oli pelastanut naisen vaaratilanteesta.

Daily Mail -lehden mukaan kaksi miestä oli hyökännyt 25-vuotiaan Bradleyn kimppuun hänen ollessaan Kreetalla lomalla. Miehet olivat vaatineet Georgiaa lähtemään heidän mukaansa ja kun nainen oli kieltäytynyt, oli tilanne muuttunut väkivaltaiseksi.

Yllättäen paikalle riensi pelastaja nimeltä Pepper. Koira oli alkanut haukkua ja murista aggressiivisesti ja lopulta miehet perääntyivät ja poistuivat paikalta. Georgia ihastui urheaan koiraan ja hän päätti adoptoida sen lemmikiksi.

Adoptointi ei kuitenkaan sujunut mutkitta ja nainen joutui palaamaan Britanniaan ilman koiraa. Koska löytöeläinkoti ei ollut suostunut ottamaan Pepperiä vastaan, oli Georgia joutunut jättämään koiran kadulle. Bradley palasi kahden viikon kuluttua Kreetalle pelastamaan koiran.

Georgian onneksi heidän tiensä kohtasivat jälleen paikallisella uimarannalla, jossa koiralla oli tapana istuskella. Pepperin tarinalla on onnellinen loppu sillä se pääsi Georgian mukana kotiin. Hiljattain koiralle siunaantui myös pieniä koiranpentuja. Georgia on omistautunut pentujen hoitamiselle ja aikoo etsiä jokaiselle rakastavan kodin.