Mies joi pullollisen vaahterasiirappia kerralla

Ruoka · Tim Isokivi

Vaahterasiirappi on suosittu herkku Pohjois-Amerikassa ja etenkin Kanadassa, missä sitä kaadetaan tyypillisesti ohukaisten päälle. Siirappi on melko imelää, joten monetkaan eivät voi käyttää sitä kovin suuria määriä kerrallaan.

Monet amerikkalaisnuoret ovat yrittäneet suorittaa haastetta, joissa heitä yllytetään juomaan pullollinen vaahterasiirappia hieman Super Troopers -komediaelokuvasta tutun kohtauksen tyyliin. Nyt Youtubessa on levinnyt video nuoresta miehestä, joka suoriutuu haasteesta voittajana.

Kokonaisen vaahterasiirappipullon juominen vaikuttaa onnistuvan nuorukaiselta yllättävänkin helposti. Elite Daily -sivuston mukaan hänen oli alun perin tarkoitus suoriutua haasteesta tunnin sisällä, mutta pullon sisältö menikin alas huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä se, että nuoren miehen olotila ei ollut haasteen jälkeen paras mahdollinen.

– Hei kaverit. Olen se idiootti joka joi siirappia. Olen edelleen elossa, eikä minulla ole diabetesta (vielä). Vietin kuitenkin puoli tuntia oksentamassa siirappia ulos myöhemmin samana iltana, enkä ole käyttänyt siirappia lainkaan sen jälkeen, nuorukainen kuvailee sankaritekoaan.

– Siirapin oksentaminen oli niin hirveää kuin miltä se kuulostaa. Olisin yhtä hyvin voinut olla kahvilassa töissä oksentamassa ohukaisten päälle, sillä oksennukseni oli lähes sataprosenttisesti siirappia, haasteen suorittaja jatkaa.