Vessa-chat lanseerattiin: ”Keskustele muiden pöntöllä istujien kanssa!”

Digi Viihdeuutiset · Annika Kela

Älypuhelinten käyttäjille on hiljattain esitelty vessassa chattailuun perustuva sovellus. Pooductive -sovelluksen tarkoituksena on yhdistää pöntöllä istuvat ihmiset samaan chat-huoneeseen. Sovellus on käytännössä vessassa kävijöiden WhastApp.

Sovelluksen kehittäjä Ricardo Gruber on sitä mieltä, että sovelluksen avulla ihmiset voivat hyödyntää aikansa paremmin. Pooductive-sovelluksen avulla vessareissusta voi tehdä sosiaalisen ja tuotteliaan tuokion.

Gruberin luoma sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Pooductive hakee tällä hetkellä Kickstarter-joukkorahoitusta, jotta sovellusta voitaisiin kehittää jatkossa vieläkin paremmaksi. Gruber uskoo sovelluksensa olevan hitti, sillä tutkimusten mukaan jopa 75 prosenttia ihmisistä käyttää puhelinta istuessaan pöntöllä.