Koira paimentaa lampaiden sijaan ankkoja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Walesilainen maanviljelijä Meirion Owen on arvostettu lammaspaimen. Mies on koirineen osallistunut useisiin paimennuskisoihin loistavalla kilpailumenestyksellä. Koska Owen alkoi kaivata uudenlaisia haasteita lajissa, päätti hän korvata lampaat toisella eläinlaijilla.

Daily Mail -lehden mukaan mies paimentaa koiransa Samin kanssa ankkoja. Meirion Owen huomasi, että ankat tottelivat paimenkoiraa siinä missä lampaatkin. Maanviljelijä päätti nimetä huvittavan paimennustiiminsä Quack Packiksi.

Owen on rakentanut ankoille erilaisia esteitä, joista niiden pitää suoriutua paimennuksen aikana. Meirionin tiimiä on pidetty niin huvittavana, että hän on saanut kutsuja esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Maanviljelijän mukaan ankkojen paimennus ei eroa lampaiden paimennuksesta, kun asialla on asiansa osaavat paimenkoirat.