Prinssi Harry Etelä-Afrikassa: Suojelee eläimiä salametsästykseltä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Walesin prinssi Harry on hiljattain lentänyt Etelä-Afrikkaan ottaakseen osaa eläinten suojelemiseen. Aseistettu prinssi on osa eläintensuojelijoiden joukkoa, joka vartioi Krugerin luonnonpuiston eläimiä ja suojelee niitä salametsästäjiltä.

Salametsästyksen vastainen operaatio on saanut nimen Operaatio Corona. Metro-lehden mukaan Operaatio Coronan myötä prinssi Harry on joukkoineen saanut kiinni jo kolme salametsästäjää.

Yhdistynyt kuningaskunta on panostanut operaatioon hankkimalla alueelle valvonta- ja vartiointikalustoa. Krugerin luonnonpuistoa kiertelevät lentokoneet, UAV-helikopterit ja koulutetut koirat vartijoineen. Prinssi Harry on julistanut sodan salametsästäjiä vastaan ja hän toivoo, että laittomia julmuuksia tekevät salametsästäjät saataisiin kiinni ja vastuuseen teoistaan.