Fani ennakkotilasi uutuuspelin – maksoi 2 000 pullonkorkilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peliyhtiö Bethesda Game Studios ilmoitti taannoin julkaisevansa Fallout 4 -pelin tämän vuoden marraskuussa. Monet videopelien ystävät ovat jo ehtineet odottamaan ydinsodan jälkeiseen maailmaan sijoittuvan sarjan uusinta osaa kuin kuuta nousevaa.

Fallout-pelien maailmassa perinteiset rahayksiköt on korvattu pullonkorkeilla. Niinpä yksi Fallout-fani päätti kokeilla, voisiko hän ennakkotilata tulevan pelin Bethesda-yhtiöltä oikeiden pullonkorkkien avulla. Mies oli kerännyt yhteensä 2.240 korkkia, joiden hän epäili vastaavan suurin piirtein pelin hintaa.

– Fallout 3 oli suosikkipelini vuosien ajan, joten tein järkevän päätöksen ja aloin säästämään pullonkorkkeja. Kävi ilmi, että 4,5 vuoden opiskelu ja 3 vuoden maisteriohjelma johtaa runsaaseen juomiseen, GatorMacheteJr-nimimerkillä esiintyvä mies kertoi Imgur-kuvapalvelussa.

Mies lähetti laatikollisen pullonkorkkeja Bethesda-yhtiölle kirjeen kera. Yllättäen tempaus tehosi, sillä yhtiö lupautui toimittamaan fanille Fallout 4 -pelin heti sen ilmestyessä marraskuussa. Bethesdalle työskentelevä Matt Grandstaff myös jakoi Twitterissä kuvan pahvilaatikoissa vastaanottamistaan tuhansista pullonkorkeista.

– Kyllä, toimistoni haisee oluelle, Matt Grandstaff kirjoitti Twitter-viestin kuvatekstissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat