Fani ennakkotilasi uutuuspelin – maksoi 2 000 pullonkorkilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peliyhtiö Bethesda Game Studios ilmoitti taannoin julkaisevansa Fallout 4 -pelin tämän vuoden marraskuussa. Monet videopelien ystävät ovat jo ehtineet odottamaan ydinsodan jälkeiseen maailmaan sijoittuvan sarjan uusinta osaa kuin kuuta nousevaa.

Fallout-pelien maailmassa perinteiset rahayksiköt on korvattu pullonkorkeilla. Niinpä yksi Fallout-fani päätti kokeilla, voisiko hän ennakkotilata tulevan pelin Bethesda-yhtiöltä oikeiden pullonkorkkien avulla. Mies oli kerännyt yhteensä 2.240 korkkia, joiden hän epäili vastaavan suurin piirtein pelin hintaa.

– Fallout 3 oli suosikkipelini vuosien ajan, joten tein järkevän päätöksen ja aloin säästämään pullonkorkkeja. Kävi ilmi, että 4,5 vuoden opiskelu ja 3 vuoden maisteriohjelma johtaa runsaaseen juomiseen, GatorMacheteJr-nimimerkillä esiintyvä mies kertoi Imgur-kuvapalvelussa.

Mies lähetti laatikollisen pullonkorkkeja Bethesda-yhtiölle kirjeen kera. Yllättäen tempaus tehosi, sillä yhtiö lupautui toimittamaan fanille Fallout 4 -pelin heti sen ilmestyessä marraskuussa. Bethesdalle työskentelevä Matt Grandstaff myös jakoi Twitterissä kuvan pahvilaatikoissa vastaanottamistaan tuhansista pullonkorkeista.

– Kyllä, toimistoni haisee oluelle, Matt Grandstaff kirjoitti Twitter-viestin kuvatekstissä.