Koira pilkotti pensasaidasta – ohikulkijoille erikoinen näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanissa sijaitsevan asuinalueen piha-aitaan oli ilmestynyt uteliaan näköinen hännänheiluttaja. Tiheän pusikon uumenista pilkisti esiin koiran pää ja tassut ja koira näytti siltä kuin se olisi ollut pinteessä.

Erään ohikulkijan mielestä näky oli niin erikoinen, että hän otti koirasta kuvia ja julkaisi ne sosiaalisessa mediassa. Metro-lehden mukaan koira seisoi liikkumatta kuvaajan edessä ja se näytti olevan jumissa. Metro-lehden mukaan kuvat poikivat kommenttiryöpyn.

Muut alueella asuvat kertoivat, että he ovat nähneet koiran samassa asennossa monta kertaa. Kuvaajalle paljastui, että koira ei ollut jumissa, vaan sillä oli vain tapana vilkuilla kadulle aidan toiselta puolelta. Onneksi tilanteesta ei ilmoitettu pelastustyöntekijöille, sillä se olisi osoittautunut turhaksi toimenpiteeksi.