Nainen otti miehensä IKEA-käynnille – osoittautui virheeksi!

Koti & Asuminen · Annukka Heikkilä

Ostoksilla oleminen voi olla miehille todella pitkästyttävää puuhaa ja moni pysähtyykin mielummin kahville niin pitkäksi ajaksi, että oma tyttöystävä ehtii hoitamaan ostokset yksin. Yksi poikaystävä meni kuitenkin naisensa mukaan IKEA-tavarataloon, mikä taisi koitua naiselle vielä tuskallisemmaksi kuin miehelle.

Simonline on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka hän on kuvannut ollessaan ostoksilla tyttöystävänsä kanssa IKEA-myymälässä. Miehen tavoitteena on yrittää kääntää mahdollisimman monen ruotsinkielisen tuotteen nimi englanninkielelle niin, että voi käyttää sanaa tai sanoja lauseessa.

Poikaystävältä ei puutu mielikuvitusta, kun hän keksii ruotsinkielisistä tuotteista englanninkieliset sanat ja ärsyttää niiden avulla tyttöystäväänsä, joka ei selvästikään nauti kuvattuna olemisesta. Videoleikkeet on alunperin kuvattu Snapchat-sovellukseen, mutta mies on jälkeenpäin koostanut niistä yhden pidemmän version YouTube-kanavalleen.