Kardashian lihoi valtavasti – sisko riensi apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskosten pikkuveli Rob on alkanut saamaan siskoiltaan apua painonsa pudottamisessa. Etenkin Kim on nähty useaan otteeseen Robin kanssa kuntosalilla auttamassa veljeään pääsemään parempaan kuntoon.

28-vuotias Rob alkoi lihomaan nopeasti osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Hän sulkeutui täysin, alkoi kärsimään itsetunto-ongelmista ja asui siskonsa Khloen luona hänen talossaan. Rob oli niin epävarma painostaan ja ulkonäöstään, että ei pystynyt lopulta osallistumaan edes siskonsa Kimin ja Kanyen häihin pelätessään kameroita.

Nyt Rob on saatu vihdoin astumaan ulos asunnostaan ja hän on alkanut vastaanottamaan apua sisaruksiltaan. Robin kunto-ohjaajana toimii Gunnar Peterson, joka on työskennellyt myös Kimin, Khloen ja Krisin kanssa. Rob on ollut ahkera ja määrätietoinen saliohjelmansa kanssa, ja Peterson kommentoikin Daily Mail -lehden mukaan, että Rob löytyy nykyään aina kuntosalilta.