Koirille lanseerattiin oma olut – isännälle juomaseuraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran sanotaan olevan ihmisen paras ystävä, mutta toisin kuin ihmistä, koiraa ei voi viedä joka paikkaan. Koiraystävällisiä paikkoja on kuitenkin isäntien onneksi alkanut nousemaan aina koirakahviloista erilaisiin tapahtumiin saakka, ja nyt koiran voi viedä myös oluelle.

Indianapoliksessa sijaitseva Flat12 Bierwerks -niminen panimo on lanseerannut koirille oman Dog Brew -oluen. Dog Brew on alkoholitonta ja hiilihapotonta koirille tarkoitettua olutta, joka luultavasti maistuisi ihmisten makunystyröille todella pahalta, mutta on panimon mukaan koirille todellista herkkua.

Flat12 Bierwerks -panimon markkinointipäällikkö Valerie Green kertoi Indystar-sivustolle, että lähes jokaisella panimon työntekijällä on koira, minkä vuoksi he halusivat kehitellä koirille sopivan terveellisen oluen. Olut lanseerattiin 21. elokuuta järjestetyssä koirien adoptointitapahtumassa Heaven After Hell Rescue Shelter -eläinsuojassa.