Mies yritti tehdä kuperkeikan nuotion läpi – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset tulevat humalassa yllytyshulluiksi tai keksivät itse sellaisia päähänpistoja, joista muiden täytyy yrittää suostutella heitä pois. Nyt eräs mies keksi alkoholin vaikutuksen alaisena, että hän haluaa tehdä kuperkeikan ison nuotion päältä, mikä meni arvatenkin pahasti pieleen.

Ohiossa järjestettiin Burning Man -nimiset festivaalit, joissa eräs mies keksi iltanuotiolla haluavansa tehdä kuperkeikan ison nuotion yli. Sivusta seuranneet olivat yrittäneet suostutella miestä perääntymään suunnitelmastaan, mutta hän oli varma pääsevänsä ketterästi nuotion yli vanhingoittumatta. Toisin kuitenkin kävi.

YouTube-videolta näkyy, miten mies syöksyy suoraan nuotioon. Hänen vauhtinsa pysähtyy tuleen törmätessä täysin, milloin muut paikalla olevat rientävät auttamaan häntä ja neuvovat häntä kierimään maassa. Mies oli tempun jälkeen kiidätetty lähimpään sairaalaan, jossa häntä oli hoidettu laajojen ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen vuoksi.